illy IperEspresso aparat za kavu Y3.3 - bijeli

(0)

Novi, kompaktni Y3.3 priprema savršenu šalicu espressa i kave, samo pritiskom na tipku uz korištenje IperEspresso kave i espressa.

138,15 €

1.040,89 kn

Brand: illy

Šifra proizvoda: ILM0004

-
+
Dodaj

Opis

Sav okus. Pola prostora
S novim Y3.3 jednim dodirom tipke možete pripremiti savršenu šalicu espressa i kave. Elegantan i funkcionalan, kompaktnog oblika, prikladan je za velike i male kuhinje i urede. Sadrži visokotlačnu pumpu od 19 bara.

Novi moderni dizajn
Minimalan i elegantan; arhitekt Piero Lissoni dizajnirao je sofisticirani aparat koji nudi intuitivno i jednostavno iskustvo. Dostupno u crnoj boji.

O Pieru Lissoniju
Kao talijanski arhitekt, dizajner i umjetnički direktor, Piero surađuje i dizajnira nekoliko brendova, a njegov je studio potpisao velike arhitektonske projekte širom svijeta. Tijekom svoje karijere primio je prestižne nagrade, uključujući nagradu Good Design Award, nagradu Red Dot Design Award i Gold Compilation ADI.

Što je sustav IperEspresso kapsula?
Inovativni sustav kapsula IperEspresso stvara kavu poput one iz cafe bara s lakoćom. Za razliku od konvencionalnih jednostupanjskih sustava, sustav kapsula iperEspresso koristi patentirani dvostupanjski postupak za stvaranje intenzivno aromatičnog, punog espressa s bogatom, dugotrajnom kremom. Kapsule omogućuju brzo i jednostavno čišćenje.

Jedinstveno senzacionalna
Mogli bismo vam ponuditi kavu iz svake regije, svakog načina prženja i svake mješavine koja postoji, ali radije bismo vam pružili onu jednu savršenu. Tako smo proveli osam desetljeća pročišćavajući jedinstvenu, prepoznatljivu mješavinu, slavili svijet kao vrhunac onoga što kava može biti

Ocjene korisnika

0,0

0 recenzija

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Samo registrirani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocjenu