Gordon's London Dry Gin 0,7l

(0)

Gordon’s London Dry višestruko je nagrađivan džin s prepoznatljivim karakterom borovice. Njegov klasični stil čini ga savršenim džinom za klasični džin tonik.

20,60 €

155,21 kn

Cijena po litri: 29,43 € (221,73 kn)

Brand: Gordon's

Šifra proizvoda: GGORD70A

-
+
Dodaj

Opis

Gordon’s London Dry osnovao je Alexander Gordon 1769. godine, kad je krenuo u misiju proizvodnje džina s veličanstvenim okusom, dostojnim da nosi njegovo obiteljsko ime. Gordon je vjerovao da uspjeh leži u savršenoj kombinaciji čistog destiliranog zrna i bogatog bilja. Gordon’s se do danas destilira prema istom zahtjevnom standardu, a proizvod se trostruko destilira kako bi se zajamčila čistoća džina. Točna mješavina naših biljaka ostaje strogo čuvana tajna s kombinacijom ručno branih bobica divlje smreke, korijandera, anđelike i sladića. Pažnja prema detaljima rezultira osebujnim okusom koji se savršeno miješa u dugim pićima i koktelima. Da biste uživali u izvrsnom okusu za sebe, pomiješajte Gordon’s džin i tonik i ukrasite limetom. To je klasično dugo miješano piće, idealno u bilo koje vrijeme, ali posebno dobro kada se uživa s prijateljima.

Gordon’s London Dry višestruko je nagrađivan džin s prepoznatljivim karakterom borovice. Njegov klasični stil čini ga savršenim džinom za klasični džin tonik.

Mješavina suptilnih okusa smreke i bilja. Ubrane bobice divlje smreke, korijander, anđelika i sladić miješaju se i trostruko destiliraju u tajnom procesu.

Gordon’s London Dry trostruko je destiliran džin prema istim strogim standardima više od 250 godina. Njegov pažljivo osmišljen recept stekao je reputaciju najslađeg džina.

Odabrane bobice divlje smreke, korijandera, anđelike i sladića miješaju se u tajnom procesu koji poznaje samo 6 ljudi u svijetu, proizvodeći osebujan okus borovice koji čini klasični džin tonik.

Vrsta alkoholnih pića

Gin

Pakiranje

0,7l

Zemlja porijekla

Velika Britanija

Ocjene korisnika

0,0

0 recenzija

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Samo registrirani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocjenu